Arbeta hos oss

Boendeassistent

Just nu söker Betelskeppet en ny boendeassistent!

Som boendeassisten hjälper du de boende med vardagliga bestyr samt i kontakt med myndigheter – ett meningsfullt uppdrag med stor variation!

Betelskeppet är ett drogfritt akutboende på kristen grund där boendeassistenterna har en viktig roll i att motivera och stötta de boende i sin resa mot en stabilare vardag. På boendet bor män från 21 års ålder med beroendeproblematik och/eller psykisk ohälsa. Betelskeppet är känt bland de hemlösa i Göteborg som en fin plats att bo på, här spelar du som boendeassistent en nyckelroll i att uprätthålla den bilden.

Vi söker dig som har ett genuint engagemang för människor i hemlöshet och vill göra en konkret skillnad bland utsatta i Göteborg. Arbetet passar dig som tar eget ansvar och har god initiativförmåga. Vi ser gärna att du är utbildad Socionom eller har en likvärdig YH- utbildning/högskoleutbildning. Varmt välkommen med din ansökan!

Allmänt om tjänsten

Som boendeassistent arbetar du 3 närliggande pass där nattarbete ingår, därefter är du ledig i 5 dygn. Betelskeppet är en plats med låg personalomsättning och stort handlingsutrymme, en arbetsplats att trivas på med andra ord!

Omfattning av tjänst: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning (6 månaders provanställning)

Skicka in din ansökan

Maila ditt CV samt personligt brev till andreas@linneahuset.se

 

Vill du vara med på annat sätt?

Vill du göra en frivillig insats? Vill du vara en medmänniska, ”en fadder” för någon av våra hemlösa. Kanske du vill hjälpa oss vid våra möten, eller kanske du känner någon som kan hjälpa oss med det praktiska arbetet ombord. Är du intresserad av teknik, media eller Gud kanske har lagt andra gåvor i dig, som kan bli till välsignelse för andra människor och för hela vårt samhälle. Tveka i så fall inte att ta kontakt med oss!